Website is currently under renovation.
Thank you for understanding.


O podjetju

2011

Bilumina je podjetje v katerem deluje zagnana ekipa. Verjamemo, da so zadovoljni zaposleni in partnerji osnova za dobre rezultate, zato na prvo mesto vedno postavimo ljudi.

 

USTVARJAMO ERP, KI SE RAZVIJA SKUPAJ S PODJETJI

Ne nudimo samo računalniških rešitev, ampak v prvi vrsti poslovne rešitve na ključ. Vsak projekt, ki se ga lotimo ima ambicijo pomagati strankam izboljšati poslovanje. Naš poslovno-informacijski sistem (ERP) je inovativen in prilagodljiv vsaki stranki, ne glede na njeno velikost. Izziv nam predstavlja razvijanje rešitev, ki se jih drugi morda ustrašijo. Naš cilj je postati partner podjetij s katerimi sodelujemo in jim zagotoviti poslovno-informacijski sistem po meri, z rešitvami ustvarjenimi posebaj za njih. 

 

ZNANJE IN IZKUŠNJE 

Naš ERP je podprt s svetovanjem podjetjem, kjer jim z našim znanjem in izkušnjami pomagamo pri doseganju zastavljenih ciljev. Poleg tega je strankam vedno na voljo tudi Help Desk, kjer smo vedno dosegljivi za vprašanja in pomoč. 

Novice

POMAGAMO VAM RASTI

POMAGAMO VAM RASTI

Z izkušnjami, znanjem in razumevanjem vam bomo pomagali unovčiti vaš potencial. Želimo izzvati način kako poslujete.

Poletni dan zabave

Poletni dan zabave

Letos smo organizirali 1. piknik za vse zaposlene na Bilumini ter njihove družine. Namen piknika je bilo druženje izven delovnih prostorov, malce poklepetati in se sprostiti po napornem tednu.

Spoznajte našo ekipo

Aljoša Trivan

Aljoša Trivan

Direktor

Gregor Kovač

Gregor Kovač

Sistemski programer

Zoran Lazarević

Zoran Lazarević

Sistemski programer

TK

TK

TK

Klavdija Urnaut

Klavdija Urnaut

Pomočnica direktorja

Špela Žagar

Špela Žagar

Vodja projektov